Έτσι “χτίζεται” το Φεστιβάλ µας…

Το Φεστιβάλ μας

Τα “υλικά” µας:

Το μεράκι,
η συλλογικότητα,
η συντροφικότητα!

Η “έμπνευσή” µας:

Οι ελπίδες,
τα όνειρα,
οι ανάγκες µας!

Ο “χορηγός” µας:

Το μέλλον µας,
η ζωή που µας αξίζει,
εσύ!

Έλα κι εσύ στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή»!

Η ΚΝΕ διεκδικεί το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης” να μείνει ανοιχτό στο λαό και κλειστό στα επιχειρηματικά συµφέροντα. Η διεξαγωγή του Φεστιβάλ µας στο Πάρκο είναι συµβολή στον αγώνα για την προστασία του, την ανάδειξή του, τη διεκδίκηση να αναβαθμιστεί µε σύγχρονες υποδομές ενάντια στην απαξίωση και την υποβάθμισή του από την πολιτική των προηγούμενων και της σημερινής κυβέρνησης.

festival-athina-sthsimo-2

Στο µεγαλύτερο πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός της χώρας! Στο Φεστιβάλ µας συναντιούνται εδώ και 45 χρόνια η ελπίδα, η δημιουργία, ο αγώνας. Η κόκκινη πολιτεία του Φεστιβάλ “χτίζεται” και λειτουργεί µε την εθελοντική σχεδιασμένη δουλειά και προσφορά, την ανιδιοτέλεια και τον ενθουσιασμό χιλιάδων µελών και φίλων της ΚΝΕ και του ΚΚΕ. Χρόνο µε το χρόνο προσπαθούμε το Φεστιβάλ μας να γίνεται καλύτερο! Για να υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών και να περνάνε ευχάριστες στιγμές. Το Φεστιβάλ µας είναι µία εικόνα από το όμορφο μέλλον για το οποίο παλεύουμε!

sthsimo-festival-kne-odhghth-2015-_-10

Ενίσχυσέ το οικονομικά!

Έλα μαζί µας στον αγώνα για τη ζωή που µας αξίζει!

Να παλέψουμε για όλα τα σύγχρονα δικαιώματα, για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες µας στη μόρφωση, στη δουλειά, στη ζωή.

Να παλέψουμε για τη νέα κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, μια κοινωνία χωρίς κρίσεις, πολέμους, εκμετάλλευση.

 

Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας…
«θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα…»,
τον Σοσιαλισμό!